Футболистите на Цървена звезда бяха съпроводени от дълга колона от автомобили, пълни с техни фенове при отпътуването си за мача от 28-я кръг на сръбското първенство, като гости на Ужице. Двубоят е от 18.30 часа и в голяма степен може да направи Цървена звезда шампион на Сърбия, след няколко години прекъсване.

Лидерът в първенството замина на еднодневен лагер на Златибор преди срещата с Ужице, а при заминаването от Белград привържениците на тима тръгнаха с отбора, следвайки автобуса с играчите с личните си автомобили. Колоната бе крайна колоритна, защото феновете бяха окичили колите си със знамена шалове и дори показваха запалени факли през прозорците.

Един от футболистите на Звезда Вукан Савичевич бе сред най-вдъхновените от съпровождащата колона от автомобили, че снима феновете и публикува фотото в профила си в популяна социална мрежа.

СНИМКА

Към колоната се присъединиха и автомобили с привърженици на клуба от съседни на Белград населени места, като днес на път за Ужице се очаква тя да наброява близо 100 коли.

Ако победят Слобода Ужице, чийто тим се бори за оставане в първа лига, футболистите на Цървена звезда ще имат възможност да направят важна крачка към шампионската титла.

ВИДЕО вижте тук: