Новото попълнение на Лос Анжелис Галакси Роби Кийн впечатли голяма част от американците при пристигането си в САЩ. Повечето от привържениците на футболиста познават добре качествата му, но не подозираха, че той ще пристигне заедно със страхотната си половинка. Голяма част от погледите на феновете, които чакаха ирландския национал на аерогарата, се насочиха не към футболиста, а към неговата спътница и съпруга - Клодин Кийн.

Блондинката изглеждаше наистина зашеметяващо и успя да отнеме малко от славата на Роби Кийн. Разбира се, всичко това бе добре дошло за фотографите, които помолиха двойката да позира пред фотообективите. Веднага след това Роби Кийн започна да раздава автографи.

Въпреки страхотната си външност, и русата коса, Клодин не е типична футболна съпруга. Тя има университетска диплома по икономика и финанси, но реши да остави кариерата си на заден план, за да създаде семейство.

Двамата за женени от юни 2008 година, след дългогодишна връзка, още от училищните им дни. Клодин роди сина им Робърт на 10 май 2009 година.