В Латинска Америка страстите във футбола често взимат връх. Така бе и по време на реванша от 1/8-финалите на Копа Либертадорес между колумбийския Хуниор и мексиканския Хагуарес.

Първата среща в Мексико бе завършила при равенство 1:1, а в 77-ата минута на отвения двубой в Колумбия резултатът бе 3:2 за Хуниор, при който домакините се класираха напред.

Тогава колумбийски фен нахлу на терена и това прекъсване на играта определено не се хареса на опитващите се по всякакъв начин да стигнат до изравняване гости. Двама играчи на Хагуарес яростно атакуваха привърженика на домакините, който отнесе няколко здрави шута, преди да бъде арестуван от полицията.

В крайна сметка мексиканският тим изравни на 3:3 с гол на Едгар Андраде в 87-ата минута и с общ резултат 4:4 се класира на 1/4-финалите в Копа Либертадорес, благодарение на головете си на чужд терен.

Така злощастният фен на домакините, сглупил да нахлува на терена, не само ще спи в ареста и ще се възстановява от ритниците на играчите на гостите, а и ще трябва да лекува мъката от отпадането на любимия си тим.