Феновете на Стяуа „убиха” собственика си Джиджи Бекали и най-после се отърваха от него, имитирайки смъртта на Николае Чаушеску. Видео материал показва как снайперист екзекутира Джиджи Бекали пред погледа на стотици румънци, което шокира цяла Румъния и потресе демократичното мислене на северните ни съседи. За радост обаче разстрелът е само на клип в Youtube, който след публикуването му в румънските сайтове бе премахнат от създателя му.

Ядът на феновете е стигнал чак до там, че на видеото е изобразено как снайперист, нает от феновете, стреля по собственика на отбора. Второто "убийство" на Бекали е във ваната, когато той се къпе съвсем спокойно, но ядосан килър го задушава.

Самият Джиджи бе цитиран от romanian-football.com коментира появилите се видео клипове така: "Стигнаха твърде далеч, мисля че тук румънската държава трябва да се намеси, все пак съм член на европейския парламент, ще съдя авторите на клиповете до дупка", закани се той.

От доста време привърженици и собственик на Стяуа сa в открита война. Бекали им забрани да стъпват на Генча за мачовете от Лига Европа, като унищожи от системата 3 000 електронни пропуска. "Ще ме псуват само по телевизора, да не е идиот Джиджи Бекали", изцепи се преди ден най-богатият румънец.

Медиите в Румъния не изключват възможността това да е предупреждение за ексцентричния бос. Бекали обаче е категоричен: "Обичам Стяуа, няма да я продам. Няма кой да луд да се намери, за да отдели толкова пари за играчите на отбора".