Списание Wags избра най-очарователните момичета с желанието да определи Мис футбол. Анкетата, пусната в интернет, показва, че бившата на Кристиано Роналдо – Карина Баки е сред най-харесваните момичета. 33-годишната бразилска красавица на два пъти попада в полезрението на звездата на Реал Мадрид през последните години. Последно в медиите се появи информация, че португалецът си пада по Ким Кардашиан, с която бяха засечени в ресторант в Мадрид.

Въпреки че Карина и Кристиано вече не са заедно, то феновете все още гласуват за русокосият модел.

На второто място в подреждането се нареди Заира Нара, приятелка на уругвайския нападател на Атлетико Мадрид Диего Форлан. Сестрата на жената на Макси Лопес изглежда е успяла да превземе не само сърцето на футболиста, но и на компанията Umbro, която й предложи рекламен договор.

На трето място е Лусиана Бианки, която обаче е муза не само за един играч, а за цял един отбор – Ривър Плейт.

Лусиана Саласар, също не е половинка на нито един футболист, поне към настоящия момент, тъй като в полезрението й в момента не попада нито един от тях. Красавицата обаче бе лице на националния отбор на Аржентина по време на Световното първенство през 2006 година. Симпатичната госпожица обаче в миналото е имала връзки с редица спортисти, сред които Гастон Гаудио, Николас Масу, Фернандо Гонсалес и други. В полезрението на Лисиана беше и Лионел Меси.

Вики Блоус, заемаща пето място в подреждането никога не е била с футболист. Тя дори заяви пред медиите, че не би приела връзка с Дейвид Бекъм, Кристиано Роналдо или Дидие Дрогба. Това обаче в никакъв случай не я прави по-малко привлекателна.