Резервата Игнасио Скоко вкара два гола в последните 10 минути на срещата и по този начин донесе победата на Аржентина над Бразилия с 2:1 в Буенос Айрес.

Мачът се игра на култовия стадион Ла Бомбонера и тъй като Бразилия пък спечели с 2:1 през септември, общият резултат от двата мача помежду им стана 3:3. Така се наложи изпълнение на дузпи, в които бразилците триумфираха с 4:3 и взеха трофея.

Това беше втората среща от сериите Американското Суперкласико, какъвто договор подписаха за контроли федерациите на двете най-успешни страни в Южна Америка. Тъй като мачовете не се играят в официалните дати на ФИФА, двете селекции разчитаха само на футболисти от местните първенства.

По програма срещата трябваше да се състои на 3 октомври, но авария с осветлението не позволи срещата да започне. Тогава мачът беше планиран за северния град Ресистенция, но сега се игра в столицата.

Скоко, който е голмайстор на аржентинското първенство, направи дебют за националния отбор на страната на 27 години. Той откри в 80-ата минута от дузпа, след като Жеан повали в наказателното поле Хуан Мануел Мартинес.

Същият Жеан изработи равенството четири минути по-късно. Той стреля в наказателното поле, където вратарят на домакините Агустин Орион не се ориентира добре и Фред го наказа за 1:1.

В 86-ата минута Аржентина взе победата с втория гол на Скоко, като този път Мартинес преодоля двама бранители на гостите и му подаде на чиста позиция.

Неймар игра за отбора на Бразилия и пред него се откри възможност да вкара в 33-ата минута, когато видя вратарят Ороион излязъл. Той обаче не успя да прецени разстоянието и прати топката над гредата.