Аржентинецът Хуан Себастиан Верон може да тръгне по стъпките на баща си и да заиграе в гръцкия Панатинайкос. Хуан Рамон Верон, който игра за отбора от Атина през 70-те години, заяви, че „детелините” са отправили оферта към сина му. Панатинайкос иска по-младия член на фамилията Верон да заиграе в Гърция през следващия сезон.

В момента 32-годишният футболист, известен с колоритния прякор Малката вещица, играе под наем за родния си клуб Естудиантес Ла Плата. Той е собственост на Челси. През 2003 година Верон подписа със „сините” и изигра само един сезон за клуба от Лондон, след което игра като преотстъпен в Интер в продължение на две години.

„В контакт съм с хора на Панатинайкос за Хуан Себастиан” – каза Верон – баща – „Говоря с тях по-телефона и мога да заявя, че преговорите напредват.”

„Разказвал съм много пъти на сина ми много за Гърция и той ми каза, че ако някой ден играе там, то ще бъде само с екипа на Панатинайкос” – твърди още Хуан Рамон – „Знам, че той иска да се върне в Европа за да играе в Шампионската лига.”