Един от най-титулуваните македонски отбори Вардар може да се разпадне още тази зима. Според последните информации президентът на столичани се отказва от футбола и повечето футболисти на Вардар ще напуснат клуба.

Има голяма вероятност дори играчите да бъдат пуснати без финансов иск, като чужденците в тима вече са освободени. Водещ реализатор на Вардар този полусезон бе нападателят Бобан Янчевски, който стана шампион в България с пловдивския Локомотив, като бе водещ реализатор.

До този момент 30-годишният футболист е отбелязал 9 попадения от изиграните 16 мача през сезона и е на второ място в голмайсторската листа на Македония. Има огромна вероятност Янчевски да се завърне да играе в България, тъй като има и български паспорт, което е добре дошло за родните клубове. Един от съотборниците на Янчевски във Вардар този сезон Неманя Милеславлевич вече премина в румънския Васлуй. Сърбинът, който играе като атакуващ халф, завърши полусезона с 4 гола.

Бобан Янчевски бе избран на футболист на годината на македонската елитна дивизия за сезон 2006-2007, когато отбеляза 19 гола в 18 мача за Башкими през първия полусезон, а втория полусезон игра в Ренова, където допълни сметката си на 26 гола в 33 мача. След това по-известният с прозвището си Янкер футболист се озова във Вардар, където се превърна във водещ реализатор.