Нападателят на ЦСКА Москва Вагнер Лав заяви, че докато играе в руската Висша лига, много трудно ще намира място в националния отбор на Бразилия. Футболистът смята, че наставникът на „селесао” много едва ли ще може да гледа мачовете му за „армейците”, което е в минус за самия него.

„Дори и да демонстрирам качества, трудно ще мога да се преборя за място в националния на Бразилия, поне докато играя в Русия. Селекционерът Дунга едва ли гледа срещите от руското първенство. Ако играя в Шампионската лига, ще му е по-лесно да прецени състоянието ми”, каза нападателят.

Вагнер Лав сподели мнението си и за предстоящия двубой на ЦСКА Москва срещу Астън Вила на 1/16-финалите за Купата на УЕФА.

„На отбора ни ще му трябва време, за да влезе във форма. Разбира се, че загубихме игровия си ритъм, но ще се постараем да възвърнем формата си чрез контролните срещи. През тази година Астън Вила играе много добре, затова мисля, че ще се получи интересен мач”, сподели Вагнер Лав, имайки предвид паузата преди началото на новото първенство в Русия.