Много отбори разчитат на играещи треньори, но румънският Волунтари е един от малкото с играещ президент. Това е бившият национал Габриел Тамаш, който само за пет месеца успя да впечатли дори кмета на града Волунтари Флорентин Понделе и вече е назначен на поста. 
 
„Много се радвам, че за мен беше чест да стана президент на Волунтари. Надявам се, че няма да разочаровам всички, които ме подкрепиха", заяви 37-годишният защитник. 

 

„На 37 години Тамаш е един от най-опитните футболисти в Румъния. Уверени сме, че двойното му роля - на перзидент и играч ще бъде важно предимство за нашия отбор през новия сезон. Уверени сме, че Габриел ще ни донесе резултати както на терена, така и извън него", се казва в изявление на клуба.

В последните две години Волунтари завърши опасно близо до зоната на изпадащите, но успя да запази мястото си в румънския елит.
 
Тамаш има богата футболна биография - играл е за  Галатасарай, Оксер, Селта, Уест Бромич, Уотфорд, Спартак Москва, Апоел Хайфа и няколко румънски клуба. Има 67 мача за националния отбор на страната си.
 
Във Волунтари играе българинът Антони Иванов, преди година в отбора играеше и вратарят Божидар Митрев.