Димитър Бербатов изигра само половин час при дебюта си в ПАОК в събота срещу Верия, но вече всички в Солун са въодушевени от играта му. "Черно-белите" победиха с 3:0, а българинът влезе на терена, след като крайният резултат вече беше оформен. 

И въпреки това, всички в клуба се изказаха ласкаво за представянето му, а с похвали го засипа и наставникът Игор Тудор. Според хърватина, представянето на нападателя е било от световна класа. 

"Един състав трябва да е окомплектован и треньорът да знае от къде да изстиска максимума. Имаме нужда от голове и ги постигнахме срещу Верия, имахме достатъчно качество за това."

"Всички момчета се включиха перфектно в атака, да не говорим за Бербатов. Всички знаете каква световна класа е той. Всяко негово отиграване беше с невероятна техника. Естествено, има нужда от още работа и да тренира повече с нас, но това ще се навакса", сподели Тудор. 

Медиите в Гърция не спестиха похвалите си за Бербо в 30-те му минути на терена, като го отличиха също като "световна класа" за представянето му.