Българският нападател Димитър Бербатов няма да бъде титуляр при гостуването на ПАОК Солун на азебайджанския Габала в първия кръг на турнира Лига Европа, съобщават гръцките медии. Бербатов обаче е в групата, която пристигна в в Баку днес след обяд.

Гръцките журналисти разкриха и стартовия състав, който ще излезе утре. За пореден път ПАОК (Солун) ще заложи на схемата 3-5-2, а като титуляр на левия фланг ще бъде Гари Родригес- бивш футболист на Левски. След контузиите на Марин Леовац (защитник) и на нападателя и капитан на отбора Стефанос Анастасиадис, в атаката ще действат Димитрис Пелкас, Еял Голаса и словашкото острие Роберт Мак.

На вратата ще стана шведът Робин Олсен, в защитата ще се наредят Йоргос Тзавелас, Рикардо Коща и Мигел Витор, а дефанзивни полузащитници са Ерик Сабо и Александрос Циолис. Димитрис Константинидис и Гари Родригес ще действат като халф-бекове.

Другите два отбора в група С на турнира Лига Европа са Борусия (Дортмунд) и Краснодар, така че мачът с Габала се явява решителен за всеки, който иска да продължи напред./БТА