Зрителите на мача от бразилската Серия А между Васко да Гама и Фламенго станаха свидетели на куриозен момент, дори сюрреалистичен, предвид състоянието на играч на терена.

Футболисти и на двата местни гранда трябваше да бутат линейката да излезе от терена, след като колата затъна, а трябваше да транспортира контузен играч.

Халфът на Васко да Гама Бруно Силва си удари главата със съотборник при скок за висока топка, след което падна на земята и загуби съзнание. Линейката влезе на игрището, за да го изнесе към болницата, но затъна на игрището на стадион Мане Гаринча.

Играчите на двата тима се наредиха отзад на колата и започнаха да бутат. В крайна сметка усилията им се увенчаха с успех и линейката все пак потегли.

Мачът беше прекъснат за 10 минути и в крайна завърши 1:1, а пострадалият футболист беше изписан в неделя от болницата.

"За първи път ставам свидетел на подобно нещо на терена. Отначало, когато шофьорът ни накара да бутаме, помислих, че се шегува. Но той беше уплашен и настоя да се включим всички, защото колата не можеше да помръдне. В крайна сметка всичко мина нормално. Радващото е, че играчът на Васко да Гама не е имал сериозен проблем, в който се касае за реакция за минути", заяви бранителят на Фламенго Ревер, цитиран от globoesporte.com. /БТА