Със заглавие „Българите дойдоха гладни и зли” излезе една от статиите в местното издание „Комсомолская правда” по повод пристигането на нашия тим за евроквалификацията тази вечер срещу Беларус.

Интересното е, че журналистиката Александра Слуцкая, която се е подписала под материала, е останала изключително недоволна от собственото си невежество.

След внимателното прочитане на статията се оказва, че самата тя не е разпознала звездата на българския национален отбор Димитър Бербатов, с който е искала да направи интервю.

По време на излизане от аерогарата в Минск, въпросната репортерка е следила за капитана на „триколцорите” и дори попитала един от другите ни футболисти кога ще излезе, но след това й станало ясно, че играчът на Тотнъм вече е влязъл в автобуса.

Напористата Слуцкая направила втори опит за среща с Бербатов – този път в хотела, но отново без успех, защото администраторът на рецепцията й казал, че футболистите не искат да бъдат безпокоени.

Българският национален отбор излиза тази вечер от 21:00 часа в Минск в изключително важната евроквалификация срещу Беларус.