Ужилиха брутално холандски национал в Турция

Грегъри ван дер Вил<strong> източник: Gulliver/Getty Images</strong>

Грегъри ван дер Вил източник: Gulliver/Getty Images

Холандският национал Грегъри ван дер Вил е станал жертва на брутална измама в Турция, оплака се самият той пред телевизия Haber.

29-годишният бек, който пристигна в Турция миналото лято, за да играе в истанбулския гранд Фенербахче, разкри, че е бил ужилен с огромната сума от 4,5 милиона долара.

„Когато пристигнах в Турция, се запознах с един човек, който ми предложи да правим бизнес. Каза ми, че е мениджър и организира спортни събития и други спектакли в Турция. Спомена ми имената на певеца Джъстин Бийбър и боксьора Флойд Мейуедър, които обеща да доведе в страната. С тези имена ме спечели. Впоследствие обаче само искаше пари от мен, а сумата достигна до 4,5 милиона долара.“

„Когато го попитах: „Какво става с нашата организация?“, той ми отвърна: „Ако не ми дадеш още 600 000 долара, забрави за дадените от теб пари. Тук си в Турция и няма кой да ти помогне.“

Ван дер Вил добави също, че е предал случая на съдебните власти в Турция и се надява парите да му бъдат възстановени. Той призна също, че проблемите му с изнудвача са довели до спад в неговата футболна кариера.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Грегъри ван дер Вил

Други