Треньор на юношеските формации на Ягодина е бил ударен от мълния във вторник вечерта на стадиона на клуба. Докторите в местна болница се борят за живота му.

Наставникът на един от най-малките набори е бил поразен от гръмотевица и е получил незабавна помощ от служители в клуба. Най-неприятният факт е, че това се е случило пред погледите на невръстните малки футболисти. На терена по това време са присъствали няколко юноши на клуба, но за тяхно щастие няма нито един ранен, предават сръбските медии.

„След като гърмът удари, истерията настана и децата започнаха да бягат към родителите си. Двама медицински работника веднага се заеха с поразения треньор, като започнаха първа помощ още на терена. Малко след това пристигна и линейка”, обясни родител на едно от децата.

Той е откаран в главната болница, а според ръководителят на спешната служба Владимир Неделкович борбата за живота му продължава. „Пациентът е с дихателен апарат и правим всичко нужно, за да го спасим”, обясни Неделкович.

Малко по-късно стана ясно и името на треньора - Стефан Павлович. Това стана факт, след като от болничното заведение обявиха името на наставника. Лекарите поясниха, че Павлович е бил докаран в спешното отделение в "клинична смърт".