Уанда Нара внесе яснота около здравословното си състояние след кошмарните разкрития на журналиста Хорхе Ланата, че е болна от левкемия. В социалните мрежи тя обясни, че е била в болница за рутинни ежегодни прегледи. 36-годишната аржентинка, която е футболен агент и тв водеща, благодари за моралната подкрепа, която е получила, но е ядосана, че казусът е бил разпространен сред медиите.
 
Ето какво написа Уанда Нара:
 
„Ето ме след няколко дни, в които обърнах внимание на себе си. Искам да ви разкажа малко какво се случи. В сряда реших да направя рутинни изследвания, както обикновено, когато пътувам или веднъж годишно. Някои стойности не бяха както трябва и реших да остана в клиниката за по-подробни тестове.
 
В четвъртък си тръгнах и отидох в друга клиника, където да ми направят специализирани изследвания. Направих го, за да имам повече яснота след първите показания. Опитах да скрия страховете си от децата, както би направила всяка майка. Още повече, че не бях научили точната диагноза. За съжаление в петък видях диагнозата, поставена от журналист, без самата аз да я знаех. Не бяха минали и 24 часа от тестовете. Децата ми разбраха. Винаги съм им казвала всичко, говоря с тях. Сега не е изключение, но исках да го направя с точните и пълни резултати в ръка. Благодаря на семейството, приятелите си и всички вас, че ми показахте любовта си. Вече съм вкъщи и в очакване на още изследвания."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)