Бившият нападател на украинския национален отбор - Артьом Милевски, е в болница в много тежко състояние, разкри Александър Алиев, с когото са били съотборници преди време. По време на кариерата си 38-годишният футболист многократно е имал проблеми с алкохола, но пък показа дълголетие и се отказа преди 2 г.
 
"Слава Богу, успяхме да го настаним в болницата. Вече е там от 5 дни. Състоянието му е много сериозно, но лекарите полагат усилия. Бих искал да изразя дълбоката си благодарност на Динамо Киев и най-вече Игор Суркис, който пое всички разходи. Посещавам го в болницата през цялото време“, каза Алиев във видео в социалните мрежи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Artem Milevskyi (@timi1010)

Наскоро здравословното състояние на Артьом Милевски започна активно да се обсъжда в социалните мрежи. Това се случи, след като той публикува видео, в което се подписва на топка и тениска за благотворителност.  Феновете обърнаха внимание на факта, че е бил пиян, а заключението бе направено заради неразбираемата му реч.

 
Милевски има 50 мача и 8 гола за Украйна, обличал е екипите още на Динамо Киев, Газиантеп, Хайдук Сплит, Динамо Брест и Минай.