Три оферти е получил звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо само от началото на месеца, за да си тръгне от Испания още след края на сезона. Според авторитетното издание "Екип", три различни клуба са се свързали с агентите на португалеца и са предложили конкретни финансови условия за ангажирането му. 

Мениджърите са обещали да ги разгледа и да помисли върху тях. Заинтересуваните са Пари Сен Жермен, Манчестър Юнайтед и все още неназован отбор от американската МЛС. И трите клуба вадят изключително примамливи лични условия за звездата, но най-добри изглеждат тези на американците. 

Според вестника, собственикът на въпросния клуб е предложил 10-годишен договор на Роналдо на обща стойност 275 млн. евро или около 300 млн. долара. Въпреки изкусителните условия, по-вероятно е да се стигне до трансфер в Европа, ако има такъв след края на сезона. 

Изданието твърди, че и собственикът на ПСЖ Насер ал Келайфи е предложил изгодна финансова оферта, а самият той бил готов да плати, колкото Реал поиска, за да се раздели с голямата си звезда. 

Медиите във Франция и Англия в последните седмици не спират да твърдят в последните седмици, че Роналдо ще си тръгне от "Бернабеу" в най-скоро време. Прегръдката му с арабския собственик на Пари Сен Жермен след мача между двата тима в Шампионската лига даде още храна на тези информации.