Звездната двойка Ана Иванович - Бастиан Швайнщайгер наскоро разкри, че очаква третото си дете. Преди няколко дни бившата тенисистка призна, че ако роди момиче, това ще донесе голяма промяна в живота на семейството. Сръбският "Курир" обаче  разкри, че семейството ще има още едно момче.
 
„Всичко върви добре, родителите са щастливи и доволни, а на последния преглед лекарят каза на Ана, че ще има момче. За това са уведомени най-близките на семейството”, каза източник, близък до семейството.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер имат двама сина – Лука и Леон. Бившата тенисистка изненада мнозина и с твърдението, че децата им изобщо не са наясно колко известни са родителите им.

 
"Нашите деца не знаят кои сме ние по отношение на нашата кариера. Дори когато хората ни спират да се снимаме, става много интересно, защото те изобщо не го разбират. Мислят, че са някои от нашите приятели. Веднъж се случи така, че Бастиан беше спрян няколко пъти и по-големият ми син ме попита: "Мамо, защо се снимат толкова много с татко". Попитах го какво мисли, а той ми отговори, че не му харесва. Така че не искаме да ги натоварваме, искаме те да имат свой собствен път. Двамата са напълно различни, но са и доста близки, което е много важно", заяви наскоро в тв предаване Ана Иванович.