Селекционерът на Уелс Джон Тошак заяви след загубата с 1:3 при гостуването на Кипър, че сериозно ще се замисли дали да остане в тима.

Уелсците не без голяма доза късмет водеха с 1:0 на почивката с гол на Джеймс Колинс, но напълно заслужено домакините от Острова на Афродита обърнаха резултата с с две попадения на съотборника на Владимир Манчев в Селта Йоанис Окас и един гол на Хараламбидис.

„Трябва сериозно да се замисля за себе си и какво правя аз тук” – каза Джон Тошак - „С оглед на това, което видях в този мач, очевидно правя нещо грешно. Ние бяхме втори във всичко.”

„Бях горчиво разочарован от представянето ни и искам да се извиня на нашите фенове, които пътуваха до тук за да гледат този пълен провал.”

Кипър заслужено беше победител и беше късмет, че беше 1:0 на почивката. Опитахме се да направим някои промени на почивката, но отидохме от лошо към още по-лошо.”

„Беше шокиращо представяне и ние не бяхме конкурентноспособни в нито една от зоните на терена. Беше много разочароващо да гледаш това”, каза още Джон Тошак.