Собственикът на Тянджин Шу Юхуй потвърди, че клубът ще направи нов опит през лятото да купи нападателя Диего Коста от Челси.

Юхуй е категоричен, че пред неговия клуб няма граници и невъзможни неща.

„Теоритично ние нямаме лимит в бюджета, който е определен за трансфери през лятото. Ние може да се опитаме да привлечем всеки, който поискаме“, коментира собственикът на Тянджин.

„В много случаи играчите, които искаме да вземем ни отказват. През миналата година се опитахме да привлечем Пато, но той не пожела да дойде при нас, защото все още бяхме част от втора дивизия. След като спечелихме промоция, той вече е част от отбора“, добави Шу.

„Ние също така се опитахме да привлечем през януари Диего Коста и други звезди. Остава да видим кой ще успеем да привлечем през юни. Единственото, което мога да ви гарантирам е, че новите играчи, които ще вземем ще бъдат на нивото на Коста“, продължи той.

„Преди няколко седмици известният футболен агент Жорже Мендеш дойде в града, за да се срещне с мен. Ние водихме преговори за Фалкао, но Фабио Канаваро в последния момент се обяви против неговото привличане. Треньорът се аргументира, че нападателят не подхожда на стила на игра, който се опитва да наложи. Аз поднасям моите извинения на г-н Мендеш“, каза още Шу Юхуй.