Бразилецът Алекс Тейшейра изрази недоумение от факта, че настоящият му клуб Шахтьор Донецк е отказал оферта на стойност 32 млн. евро от страна на Ливърпул. Футбоистът на украинския клуб призна, че към този момент второ официално предложение от „мърсисайдци“.

„Клубът получи официална оферта от Ливърпул която бе отказана. Не знам защо. Беше чудесна оферта и това е леко разочароващо. Треньорът и президентът обаче решиха така. Сега просто чакам, трябва да бъда търпелив“, коментира Тейшейра.

„Ливърпул е голям клуб. Много велики играчи са минали оттам. Би било истинска чест да защитавам цветовете на Ливърпул. Не е имало втора оферта от Ливърпул, а само една в размер на 32 млн. евро, която бе отхвърлена. В момента само знам, че агентът ми се опитва да направи всичко възможно, за да играя в Ливърпул“, продължи бразилецът.

„С Филипе Коутиньо играхме заедно още като десетгодишни. Би било много забавно да играем отново заедно. Винаги съм искал да играя във Висшата лига. Това е най-силното първенство в света. Вярвам в себе си и чувствам, че това ще бъде най-добрия ми трансфер. Вече съм на 26 години и се надявам да пробия в националния отбор на Бразилия“, каза още Алекс Тейшейра.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS