Централният защитник Невен Суботич ще замени наказания Александър Лукович в стартовия състав на Сърбия за утрешния мач от група D на Монидал'2010 срещу Германия, съобщи ДПА.

Лукович получи червен картон при загубата на "плавите" с 0:1 от Гана в първата среща на тима на финалите на Световното първенство по футбол в Южна Африка.

Наставникът на Сърбия Радомир Антич обаче отказа да даде повече детайли около титулярите, на които възнамерява да разчита за двубоя с Бундестима.

Специалистът похвали германците за представянето им срещу Австралия и определи играта им за успеха с 4:0 като "впечатляваща".

"С целия ми респект към Германия смятам, че мога мога да разчитам на моя отбор. Всички сме наясно, че не бяхме на ниво срещу Гана и този мач ни показа, че утре трябва да бъдем много по-спокойни. Играчите трябва да се представят много по-добре от обичайното. Вярвам, че всеки един от тях ще намери нещо специално в себе си, защото се нуждаем от победата", заяви Антич.

Сръбският наставник смята, че равенство срещу Бундестима не устройва "плавите".

"Ако стигнем само до точка, ще зависим изцяло от съперниците в групата, макар че и равенството може да се окаже достатъчно за класиране напред при благоприятни резултати в другите мачове", каза Антич.