Отборът на Хатайспор със Страхил Попов в състава разгроми с 6:0 като гост Анталияспор в среща от 15-ия кръг на турската Сюпер Лига. Това е най-изразителната победа за тима на българския национал в елита на южната ни съседка.

Макар че е новак в първенството, тимът на Хатайспор се представя изненадващо силно и завършва годината на 6-о място в класирането.

В герой за гостите се превърна националът на Габон Аарън Бупендза. 24-годишният нападател вкара 4 от головете, при това още до почивката. Едно от попаденията му падна след асистенция имено на Страхил Попов.

Всичко в двубоя беше решено до средата на първото полувреме, когато Хатайспор вече водеше с 3:0, с хеттрик на Бупендза. Бившият футболист на Фейрензе откри резултата в 8-ата минута, в 17-ата разтсреля вратаря на Анталияспор за 2:0, а в 21-ата засече с глава центриране от десния крак на Попов и оформи хеттрика си.

Гостите обаче не спряха дотук. Дейвид Бабаджиде (35') и отново Бупендза (45') доведоха нещата до 5:0, а през второто полувреме Хатайспор вкара един гол, дело на Миркан Айдън в добавеното време.