Ръководството на полския Легия Варшава изрази опасенията си, че клубът може да бъде изхвърлен от Шампионската лига след поредното провиненеи на феновете- бой с полицията в Мадрид преди мача във вторник срещу Реал. Това е втори подобен инцидент през този сезон.

Общо 12 души са контузени по време на сблъсъците, в това число и трима испански полицаи. 13 фенове от Варшава пък са арестувани заради участието им в действия, нарушаващи обществения ред преди, по време и след мача, който завърши 1:5, обяви наблюдаващият следовател Консепсион Данкауса.

Легия вече беше наказана с няколко глоби, а за следващата среща с испанския гранд ще трябва да организира мача при закрити врати. Мачът на 2-и ноември е четвърти за тях без публика от 2013-а година насам.

"Ние имаме неофициално предупреждение преди мача, че ако ситуацията не се промени, може да очакваме дори изключване от Шампионската лига", коментира пресаташето на клуба от Полша Северин Дмовски и добави: "Не сме получавали нищо подобно по официален път, но поведението на делегата на УЕФА и на други хора показва, че това е напълно възможно." /БТА