Футболният отбор на Роналдо и приятели, със старши треньор Христо Стоичков, завърши наравно 2:2 с тима на Зидан и приятели, воден от наставника Хавиер Агире в петото издание на благотворителния мач срещу бедността, под егидата на ООН.

Двубоят се игра на стадион "Ла Росаледа" в Малага. Отборът на Стоичков игра с бели екипи, а част от него беше седемкратният шампион във Формула 1 Михаел Шумахер. През първото полувреме срещата беше ръководена от италианския съдия Пиер Луиджи Колина, а през втората част рефер бе испанецът Еваристо Пуентес Лейра.

Отборът на "сините", на Зинедин Зидан, поведе с 2:0 още до почивката. Головете отбелязаха съответно Салва в 11-ата минута и Роке Жуниор в 44-ата. В този мач съотборници на Зидан бяха състезателят по голф Серхио Гарсия и актьорът Мигел Анхел Муньос.

През второто полувреме "белите" на Христо Стоичков изравниха чрез попадения на Хулио Дос Сантос в 61-ата и на Алваро Негредо в 65-ата минута. Двамата са футболисти на испанския първодивизионен Алмерия. Набраните средства, които надхвърлят 1 милион евро, се разпределят по проекти на ООН за страни от Африка, Азия и Южна Америка.