Стивън Джерард е готов за новия сезон в Шотландия. През този уикенд стартира Висшата лига и Рейнджърс ще опита да защити титлата си от миналия сезон. 

Мениджърът подготвя своя тим и за участие в квалификациите на шампионската лига, като още през следващата седмица шотландците гостуват на Малмьо в първа среща от третия квалификационен кръг. 
Бившият английски национал се надява на една успешна кампания, но той  за пореден път опроверга всички спекулации, които го пращат начело на Ливърпул. 

"Тези постоянни писания започват да ме дразнят. Аз не мога да контролирам какво се пише, но многократно вече заявих, че се чувствам страхотно в Рейнджърс. Няма никаква причина да си тръгна и искам да работя, за да постигнем успехи и в Европа. Дни преди старта на новия сезон мисля, че сме готови за всичко, което ни очаква", коментира той. 

"Засега оставам в Глазгоу и съм тук, за да развивам нашия проект. Работя в чудесна обстановка,  в прекрасни отношения съм с всички и не разбирам защо трябва да променям живота си.   Казал съм всичко за Ливърпул през годините, а и съм доказал много. Сега съм в един от най-добрите тимове в Шотландия и поне на този етап моето желание е да остана за дълго“, завърши легендата на световния футбол.