Собственикът на швейцарския Сион - Кристиан Константин, отдавна е популярен със своята ексцентричност, но последният му ход изуми цял свят. Той реши сам да води отбора, в който играе Марио Балотели. Сион е предпоследен в класирането и е в серия от 11 мача без победа, като последният му успех датира от октомври. След 0:4 от Санкт Гален пред уикенда, Константин уволни треньора Хабио Челестини и обяви, че сам ще води тима поне в следващите два мача, като липсата на професионален лиценз очевидно не го притеснява. Самочувствието му на футболен специалист идва от годините, в които е играл футбол като вратар в Нюшател Ксамакс, Лугано и още няколко отбора от по-ниските нива.
 
Бизнесменът, който е собственик и на архитектурна компания, поема Сион през 1992 г. и в следващите пет сезона вдига две титли и три купи на Швейцария. През 1998 г. Константин подава оставка, като клубът е в дългове в размер на 6 млн. евро. Сион така и не се възстановява във финансов план и се озовава в трета дивизия през 2003 г. Тогава бизнесменът се завръща и спасява Сион от пълен фалит. Връща го в елита и печели още 4 национални купи.
 
Константин нерядко се забърква в скандали. На 12 октомври 2017 г. получи 14-месечно наказание за нападение срещу бившия треньор на Швейцария - Ролф Фрингер. Преди три години пък уволни 9 от играчите в първия отбор, след като те отказаха да намалят  заплатите си след избухването на коронавируса и спирането на швейцарската Суперлига. Статистиката показва, че за 20 години той е сменил  повече от 40 треньора.