За някои красиви и умни жени може да се твърди, че с развода си са уцелили шестицата от тотото и точно такъв е случая със Силви Мейс, по-известна до развода си в началото на декември като Силви ван дер Ваарт, съпруга /вече бивша/ на футболния магьосник Рафаел ван дер Ваарт.

Така поне изглежда от горещата фотосесия на миньончето за сп. Hunkemoler. 35-годишната красавица, която роди преди 7 г. сина си Деамиън, изглежда в перфектна форма в деликатно бельо, което би събудило въображението на доста мъже, които имат очи.

Снимки на горещата Силви Мейс може да видите ТУК!

Силви беше определена за най-сексапилната холандка през 2003 г. Малко по-късно се омъжи за "аякса" Рафаел. Семейството беше определяно от медиите в Ниската земя като "холандските Бекъмови", те отхвърляха етикетите и искаха да имат собствен живот. Силви мина през тежки процедури с химиотерапия след като й беше открит рак на гърдата. И се възстанови. В крайна сметка бракът между двете звезди се разпадна и всеки от тях пое по своя път. Силви, освен че е телевизионна водеща, може да се похвали с фигура, на която десетина години по-млади от нея жени могат само искрено да завиждат. Рафаел се радва в момента на ласките на новата си изгора Сабиа Буларус. /БГНЕС