Световното първенство започва след 37 дни… Ако още се чудите как да привлечете на своя страна жена си, Vanity Fair има точния отговор. Или по-точно – няколко много точни. Авторитетното издание съвсем нормално посвети юнския си брой на Мондиала, който стартира в ЮАР на 11 юни.

Може би най-известната фотографка в света Ани Лебовиц обиколи футболните стадиони по света, за да събере най-големите звезди в този спорт…и да ги съблече! Със сигурност новият брой на Vanity Fair ще вдигне с още няколко пункта рейтинга на футбола сред дамите, и ще ги събере и тях до половинките им пред малкия екран след пет седмици.

„Красивата игра” в действителност придоби доста красив вид пред обектива на Лебовиц, където застанаха само по бельо, разбира се в цветовете на нацията си, най-добрите сред добрите. Кристиано Роналдо и Дидие Дрогба получиха шанса да „огреят” на корицата, докато вътре има още Самуел Ето`о, Кака, Съли Мунтари, Ландън Донован, Алешандре Пато, Джанлуиджи Буфон, Деян Станкович, Карлтън Коул и Михаел Балак… не лоша компания.

Така че, изобщо не е нужно да разбирате много, за да гледате. Магията ще е на терена от 11 юни, а там ще са и главните герой в приказката на Ани Лебовиц.