Холандският национал Уесли Снайдер сподели, че много обича да играе на „Амстердам Арина”, като призна, че се е почувствал много добре след попадението в квалификацията срещу България.

„Прекрасно е да играя на това място. Винаги, когато се върна там, чувствам нещо специално. Феновете се отнасят с мен невероятно, разкриват ми цялата си любов и затова се опитвам да им отвърна, като давам 100% от себе си на терена, но аз винаги се опитвам да го правя”, сподели още Уесли.

„Посвещавам гола си срещу българите на Андре Оойер (Блекбърн), който по-рано в събота ми каза, че ще отбележа от пряк свободен удар. Бяхме се уговорили дори, как да отпразнуваме попадението, но толкова се развълнувах като вкарах, че просто изтичах и го прегърнах”, Снайдер, който има 38 мача с националната фланелка.

Холандецът премина в Реал Мадрид от Аякс срещу 27 милиона през това лято и вече се наложи като ключова фигура в кралския клуб.

Новото попълнение в отбора на Реал заяви още, че трансферът му на „Бернабеу” е точно това, от което е имал нужда. Той призна, че се чувства подмладен, след като напусна Аякс.

„Намирам се в прекрасно настроение. Това е вярно. Откакто преминах при „белия балет”, всичко се развива, по мое желание. Надявам се, че добрата ми форма ще продължи и в следващите мачове. В сряда ще мога да покажа на какво съм способен срещу Албания", завърши Снайдер.