Едно от най-горещите дербита в историята на футбола- аржентинското Суперкласико, предложи много емоции, красиви голове и драма и в своето издание номер 200. Бока Хуниорс се наложи с 2:1 над Ривър Плейт на "Ел Монументал". 

Гостите от Бока изковаха победата през второто полувреме с гола на Нахитан Нандес, който за винаги ще остане във фолклора на феновете с победно попадение в Суперкласико номер 200. По традиция двата отбора завършиха с по десет души, като най-напред Инасио Фернандес получи червен картон в 38-ата минута, а Едуин Кардона от Бока напусна терена в 61-ата минута. 

Кардона откри резултата в 42-ата минута от фаул, но четири по-рано изработи червения картон на Фернандес, който му влезе с бутоните в гърдите при спор за висока топка. Кардона обаче се реваншира по най-добрия начин, след като прати топката до лявата греда, без шансове за вратаря Херман Лукс.

Героят за Бока до този момент обаче беше изгонен в 61-ата минута заради удар с лакът, който само съдията Нестор Питана видя, а 8 минути по-късно звездата на Ривър Плейт Лео Понсио изравни. След атака на Ривър, топката беше избита на около 25-ия метър, откъдето Понсио с мощен изстрел я прати в мрежата. 

Това обаче не бе всичко и в 73-ата минута Нандес вкара от въздуха, засичайки центриране на Пабло Перес от ляво.