Селекционерът на Бразилия Луиш Фелипе Сколари защити Челси при завръщането си на „Стамфорд бридж“ преди приятелския мач на неговия тим срещу Русия. Двубоят е тази вечер от 21.30 часа българско време.

Специалистът бе начало на лондончани през сезон 2008/09, но не успя да се завърши дълго начало на клуба от Висшата лига.

„Радостен съм, че отново съм тук, защото ми хареса много времето, прекарано в Челси. Бях щастлив тук. Единственото, което не ми хареса, е студеното време. Бях забравил напълно за него“, прояви чувство за хумор Сколари по време на пресконференция на „Стамфорд бридж“, където ще се играе срещата.

„Не мога да кажа дали Челси ще спечели трофей, но знам, че по мое време, положението не беше толкова лошо, колкото хората го изкарваха. Цифрите го показват, те не лъжат“, добави селекционерът на Бразилия.

„Всъщност искам да благодаря на Челси за възможността да работя тук, да работя с хората тук, както и с феновете. Да живея в Лондон заедно със семейството си, беше едно от най-хубавите преживявания в живота ми.“