Сериозен скандал избухна на "Маракана", след като президентът на Цървена Звезда Драган Джаич и вицепрезидентът на тима Небойша Чович почти стигнаха до физическа саморазправа по време на днешното заседание на Управителния съвет на сръбския гранд.

Джаич и Чович от известно време насам са в доста обтегнати отношения, а по време на днешното заседание стигнаха до размяна на шамари, след като вторият, който отговаря за финансите в тима, обвини легендата на сръбския футбол, че "не води ефикасно отбора".

Сблъсъкът обаче има предистория. По-рано днес генералният секретар на Звезда Миодраг Зечевич се обадил по телефона на Чович и го напсувал. Чович, в последствие, решил да дойде на "Маракана", за да потърси сметка на помощника на Джаич. Нещата обаче загрубели след сериозен спор между шефовете на "червено-белите", които се засекли на стадиона, и двамата ръководители на Цървена Звезда започнали да си разменят шамари пред слисаните погледи на хората. Според една от версиите в сръбските медии, Чович е избегнал опитите на Джаич да го удари.

Според другата версия обаче, президентът на Звезда успял да напляска своя заместник, който е шеф на БК Цървена Звезда. Преди да започне шоуто обаче, Чович нарекъл още Джаич "крадец и мързел", а той пък му отговорил с псувни. Двамата след това били разтървани и всеки си тръгнал по пътя. Факт е обаче, че напрежението в сръбския гранд расте с всеки следващ ден и нещата явно няма да се оправят в най-скоро време. Сблъсъкът между двамата пък стана факт само няколко часа, след като стана ясно, че играчът от първия тим на гранда - Милан Йованович, е бил отстранен от отбора, заради консумация на алкохол по време на лагера в Турция. /БГНЕС