Аржентинската футболна легенда Диего Симоне, който в момента води отбора на Ривър Плейт се разведе със своята съпруга Каролина Балдини, за да се влюби отново.

Симоне живя 13 години с една от най-красивите аржентинки, моделът Каролина Балдини, но през последните месеци отношенията между двамата охладняха и те решиха официално да се разделят.

Диего срещна Балдини през 1994 годин по време на Световното първенство в САЩ, където Каролина е била да направи една от първите си фото-сесии. След което до края на годината двамата се женят и са неразделни.

В средата на миналата година Диего Симоне започва да се вижда все по-често с ново изгряващата манекенка Жулиета Спина. Легендата на аржентинския футбол е запленен толкова от моделът и решава да се раздели с жена си Каролина Балдини, за да заживее с новата си любов.

Симоне и Спина са сравнявани в Аржентина с Дейвид и Виктория Бекъм, защото и двамата държат на начина, по който се обличат и искат да са в центъра на внимание на почти всички събития случващите се в южноамериканската страна.