Вратарят на ирландският национален отбор Шей Гивън заяви след равенството 1:1 срещу България, че Димитър Бербатов е чудесен футболист.

„България игра добре и смятам, че те можеха да стигнат и до победата. Те имат двама-трима футболисти, които играят в топ отборите на Англия. Те са добър отбор”, разкри вратарят.

„За нас бе добре, че през първия половин час играхме добре и контролирахме мача. Бяхме сигурни в себе си. Бербатов е чудесен футболист, все пак струва 30 милиона. Не ми беше никак лесно тази вечер”, добави стражът на ирландците.

„Не смятам, че България е аут от борбата за второто място, но ние се намираме на добра позиция. Трябва да победим в предстоящия ни мач и да бъдем по-сигурни”, каза още Гивън.

„Публиката бе много добре. Божинов и Петров, които играят в Манчестър Сити с мен ме предупредиха, че ще имат невероятна подкрепа от трибуните, но ние очаквахме това”, сподели вратарят на ирландския национален отбор.

„Разбира се, че ние ще се опитаме да се класираме на първо място в групата. Все пак приемаме Италия и Черна гора и защо да не се класираме първи в групата”, завърши Шей Гивън.