Дарина Никитина обясни изненадващото си напускане на управата в Ростов, където играе бившият нападател на ЦСКА Али Соу. 29-годишната дама, която е единствената жена агент в руския футбол, беше назначена за заместник генерален директор на клуба само преди месец.
 
В публикация в Инстаграм Никитина разкрива, че с радост се е заела с новото предизвикателство, но в спортно-техническата част от клуба не са я приели радушно. Ръководството я е уверявало, че всичко ще бъде наред и напрежението ще изчезне, но това не се случило и тя си е тръгнала. Тя обвинява конкретно спортния директор на клуба Алексей Рискин. 
 
"Изводът е, че бизнесът около футбола в Ростов е по-силен от формалните ръководители. Аз се договарях с президента, а е трябвало да говоря със спортния директор. Това някаква нездрава ситуация ли е? Въпросът ми е риторичен", пише Никитина, която се заканва да си намери по-интересна работа от това да учи на бизнес възрастни мъже.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darina Nikitina (@darrrina)

Самият Рискин се защити от намеците, че е заплашвал Никитина. 

"Да се оплаче на органите, ако е така. Ако е измислица, то това е работа за психиатри или нарколози", заяви Рискин. 
 
Никитина не е случайно име в руския футбол. Сред клиентите й са известни имена като Артьом Дзюба, Роман Ерьоменко, който наскоро напусна Ростов, Георгий Джикия, Луис Ариано и други. Тя е и конкултант към Спортния арбитражен съд в Лозана.