С два гола в последния четвърт час лидерът САЩ измъкна 2:2 като гост на Салвадор в мач от световните квалификации в зона КОНКАКАФ.

Плеймейкърът Елисео Кинтаниля изведе домакините напред в 15-ата минута след пас на Осаел Ромеро. В 72-ата минута Родолфо Селая проби от дясно и центрира в наказателното поле към Кристиан Кастильо, който с глава удвои. Резервата Джоузи Алтидор намали четири минути по-късно, след като засече с глава подаване на Франки Хейдук. Хейдук изравни в 88-ата минута с удар отблизо след разбъркване в наказателното поле на домакините.

САЩ остана на върха с 4 точки. Мексико победи гостуващия Коста Рика с 2:0 пред 100 хиляди зрители на стадион "Ацтека" и намали напрежението върху старши треньора Свен-Йоран Ериксон.

Омар Браво откри резултата в 20-ата минута, а капитанът Павел Пардо оформи успеха от дузпа в началото на втората част в 146-ия си мач с националната фланелка. Тринидад и Тобаго измъкна 1:1 срещу последния класирането Хондурас на собствен терена. Халим Хайланд се разписа минута преди края за домакините след грешка на вратаря Ноел Валадарес.

Преди това гостите бяха открили резултата в 50-ата минута с гол с глава на Карлос Павон.