Отборът на САЩ победи Тринидад и Тобаго в контролна среща по футбол. Хесус Ферейра, който получи американското си гражданство на 16-и декември 2019-а и направи дебют за тима миналия 1-и февруари, днес вкара два гола за успеха. Той е роден в Санта Марта, а баща му Давид Ферейра е бивш национал на Колумбия с 37 мача за тима.

Ферейра вкара за 2:0 в 9-ата минута, а също така оформи крайния резултат в 62-ата. 20-годишният футболист е роден в Колумбия, а сега играе за Далас, където е вкарал 1 гол в 21 мача в МЛС.

Пол Ариола и Джонатан Люис също вкараха по две попадения за Янките, които бяха без играещите в Европа футболисти. Иначе Ферейра се отличи и с асистенция за 1:0, дело на Люис след 100 секунди игра.

Майлс Робинсън вкара за 5:0 в 52-ата минута, след като видя добро центриране и с летящ плонж с глава насочи топката в мрежата.

Отборът на Тринидад и Тобаго игра за първи път под ръководството на английската легенда Тери Фенуик, записал 455 мача в английския елит, участник на Световното първенство през 1986-а година в Мексико и един от най-успешните играчи на Куинс Парк Рейнджърс от началото на 80-те години. Те също обаче бяха без играещите си зад граница футболисти.

Американците имат в плановете си две проверки през март в Европа, както и полуфинал през юни срещу Хондурас от турнира КОНКАКАФ Лига на Нациите. Световните квалификации за Катар 2022 започват за тях през септември, когато ще гостуват точно на Тринидад и Тобаго.