Старши треньорът на Цървена Звезда Сале Янкович заяви, че за нищо на света няма да сложи шалче на ЦСКА, както направи бившия наставник на Левски и настоящ старши треньор на Химки Славолюб Муслин.

„Никога няма да сложа шалче на ЦСКА.Ще сложа фланелка на Левски и на Ибрахима Гай. Балканският футбол се развива добре. Отборите са по-качествени. Изненадан съм от качествените футболисти на Вихрен. Те са доста сериозен отбор”, сподели наставникът на „звездашите”.

„Всичко в Звезда е наред. Нямам никакви проблеми. Нашият първи мач е на 21-и февруари за Купата и всичко в отбора е наред. Гай знае български и лесно научи сръбски. Той се представя много добре. Продадохме четирима футболисти и за мен е трудно, но се нуждаем от опитни футболисти. Имаме добър отбор, който може да спечели титлата. Засега не съм имал интерес към български футболисти”, коментира старши треньорът на Звезда.

„Има интересни български футболисти, които са още юноши и са евтини. Трябва ми един централен нападател, като Чиликов в първите му години или Гонзо от преди четири години. Звезда може да откаже оферта от голям отбор, като Сампдория”, добави сръбският специалист.

„Имаме амбиции за Шампионската лига и затова трябва голям отбор. Да, интересувам се от ситуацията в Левски. Имам добри приятели. Радвам се, че съм работил в Левски. Като треньор на Звезда съжалявам, че се случи всичко с това с една легенда като Драган Джаич. Не знам какво става там, но се надявам аз и ние футболистите да може да работим на спокойствие. Трябва още време за сръбския футбол, за да излезе наяве и да се изчисти Тези арести със сигурност ще се отразят на феновете на Цървена Звезда”, завърши Сале Янкович.