Осем седмици преди сватбата си, никой мъж не би искал да види снимки на съпругата си да танцува в прегръдките на друг.

Допълнително се налива масло в огъня, ако въпросните снимки бъдат видени и от колегите на въпросния бъдещ съпруг.

Такава обаче е историята при Уейн Рууни и бъдещата му жена Колийн МакЛафлин. Последната бе на момински уикенд в Маями, където бе заснета да се забавлява в нощни клубове в компанията на ухажори.

Когато видели въпросните снимки в пресата, съотборниците на английския национал в Манчестър Юнайтед не се смилили и го засипали с подигравки. Именно това провокирало и Рууни да предприеме съответните действия.

Снощи, Колийн бе на „Олд Трафорд” на мача с Барселона, спечелен от „червените дяволи” с 1:0. По изражението на лицето на младата девойка обаче си личеше, че не е приела добре, ревността на бъдещия си мъж. Настроението на нападателят едва ли е било много по-добро, след като се наложи да пропусне срещата, с която Юнайтед си осигури участие на финала на Шампионската лига в Москва, поради контузия.

Уейн видя всички снимки. Всичките му съотборници добре се посмяха на негов гръб и му се подиграваха. Той много се вбеси”, разкрива приятел на Рууни, цитиран от английските медии.

„След това й прати съобщение по мобилния, което гласеше нещо подобно: „Радвам се, че се забавляваш и си прекарваш толкова добре, но ще се радвам, ако не забравиш, че аз съществувам и ни предстои да се женим”, сподели още приятелят на Рууни,

„По-късно й се обади и й каза, че го прави на глупак пред всички. След това си размениха остри думи”, продължава разказът.

„Все пак, Колийн му отвърна, че просто се забавлява с приятели и му напомни за случаи, в които и Уейн е бил хващан в компанията на други момичета.”

След като се върна вчера от моминската си ваканция, Колийн  съвсем не изглеждаше доволна от факта, че тя бе приключила, като скандала с Рууни съвсем бе изтрил усмивката и от лицето, при стъпването на английска земя.