Въпреки слабото представяне на Макаби (Хайфа) през сезона, българският полузащитник Георги Костадинов може да бъде доволен, че се представя на ниво и интерес към него не липсва.

Отбори от Русия и Турция имат интерес към национала и вече са се свързали с него и с мениджъра му. В Русия през местен агент контакт е направил Уфа, който се представя отлично през този сезон и заема 6-о място в класирането.

Идеята на младия треньор на отбора Сергей Семак е да укрепи всички линии, за да има равностоен състав за следващия сезон.
Аланияспор, който се намира на 13-о място в турската Суперлига, също се е свързал с Костадинов. Писмена оферта обаче оттам може да пристигне единствето при гарантирано оставане в елита. Аланияспор е на 3 точки над зоната на изпадащите, но между тях и 16-ото място има още два отбора.

Костадинов се разписа в събота при равенството 1:1 за зелените от Хайфа като гости на Бней Сахнин. И въпреки че той вкара зрелищен гол в 87-ата минута, съотборниците му от защитата допуснаха изравняване в добавеното време.

Тимът от северното израелско пристанище е изправен пред негативен рекорд от 10-о място в крайното класиране, а положителни промени не настъпиха и при новия треньор, и при новия спортен директор Мохамед Алах./БТА