Световното първенство през 2010 година в ЮАР ще си има не само талисман, но и негова специална „кръстница”. Миналата есен организационният комитет на футболния Мондиал представи леопарда Закуми, който ще е талисман на шампионата.

Оказа се обаче, че Закуми ще има красива придружителка – южноамериканския топмодел Кандис Суанапул. Блондинката, родена в Кейп Таун преди 30 години, се слави с перфектни мерки 88-61-88, и е висока 177 сантиметра. Тя се води кръстница на леопарда, който от своя страна също е доста ефектен със зелената си окраска.

Кандис е лице на Guess в ЮАР, красила е кориците на FHM, Maxim и Sports Illustrated, участвала е в безброй ревюта, но може би най-важната и характеристика е, че е един от „ангелите” на Victoria's Secret.

Кандис харесва бирата, мрази мъже, който носят слипове, и предпочита футбола и моторните спортове. „Обичам Наскар. Харесва ми скоростта, ръмженето на двигателите и блъскащите се коли,” признава госпожицата, която добави какви мъже не харесва: „Не ми допадат французите…твърде са груби…”