Суперзвездата на Милан Роналдо се разкая дълбоко заради прегрешението си с трима травестити в родната Бразилия преди седмица. „Това ще остави петно върху името ми до края на живота ми,” сподели нападателят и призна, че се е разплакал, когато разбрал за истинския пол на наетите от него проститутки.

Той твърди, че е прибягнал до секс услугите им заради тежка караница с настоящата си приятелка Биа. „Направих най-глупавата грешка в живота си. Плаках много след това. Бях невероятно засрамен. Зад публичния ми образ, аз всъщност съм нормален човек и имам своите слабости,” казва още Роналдо.

Все пак хубавата Биа Антъни му е дала своята прошка. „Тя дълго крещя по мен, но в крайна сметка ме подкрепи,” заяви голмайсторът.„Сега трябва да започна да градя всичко от начало. Все едно къщата ми е била отнесена от ураган. Трябва да я построя наново.”

Роналдо обаче все още е заплашен от това да изгуби сериозна част от приходите си, като повечето компании, които рекламира, са решени да се откажат от услугите му.