Бившата звезда на Барселона и Милан Роналдиньо е получил няколко оферти да играе във Висшата лига на Англия. Това разкри неговият брат Роберто де Асис, който му е и личен мениджър. 

В момента бразилецът е свободен агент и си търси нов отбор от септември, когато беше освободен от Флуминенсе. Той получи редица оферти от къде ли не по света, но все още не е решил какво да прави. 

И все пак Роберто де Асис твърди, че вероятността брат му да заиграе в Премиършип не е особено голяма. Той разкри какви са вероятните дестинации пред него, но не пожела да се ангажира със срокове за договор. 

"Получих повече от едно обаждане от Англия за подписа на брат ми. Но е по-вероятно да заиграе в Азия или САЩ. Роналдиньо обича да се състезава на високо ниво и да печели. Той все още може да постигне големи резултати и да играе на високо ниво."

"През кариерата си не е имал сериозни контузии и има поне три или четири силни години пред него. Нищо, че скоро става на 36 години, той е перла за всяка корона", сподели агентът на Роналдиньо за плановете му пред вестник "Таймс".