Безспорно Кристиано Роналдо е един от най-великите футболисти в историята на футбола, но португалецът често си навлича гнева и неодобрението на другите. Било то с поведението си извън терена или по нянакъв друг начин, Роналдо кара хората да го обичат или ненавиждат. Но разбира се, това е съдбата на големите.

Мнозина не харесват португалеца заради позьорството му по време на двубоите и прекалено голямото его, което демонстрира. Не са малко и моментите, в които виждаме Роналдо да плаче пред камерите.

Бившият съотборник на нападателя Рикардо Сантос разкри любопитен момент от ранните футболни години и на двамата.

„Бяхме осем-девет годишни. Още тогава Роналдо бе страхотен футболист. Спомням си, че той бе много скромно момче. Когато не получаваше топката той плачеше. Когато съотборниците му се биеха, той пак плачеше. Но въпреки това бе добър фубтолист. Беше по-бърз от останалите, бележеше голове и имаше страхотен дрибъл“, спомня си Сантос.

„Кристиано наистина обичаше да печели. Когато това не се случваше, Роналдо плачеше. Толкова много плачеше, че накрая му измислихме прякора „ревльото“, признава още бившият съотборник на португалеца.