„Това е футболът. . . Това бе един много труден мач, още повече, че вече играхме 120 минути на осминафинала. Имахме шанс с дузпата да достигнем полуфиналите, но не се получи. При изпълнението на дузпи уругвайците имаха психологическо предимство. Всичко се случи много бързо, аз мислех да сменя вратаря, но не го направих. Гана игра много добре на това Световно първенство, но днес двама играчи ни липсваха (Андре Айев и Джонатан Менса, наказани - бел.ред), тези двамата ни липсваха много на терена. Имахме много положения, а нашият съперник ни вкара гол от фаул чрез Форлан, който е изключителен играч. Получихме изключителна подкрепа от публиката и бих искал да поздравя Уругвай за класирането за полуфиналите”, обобщи селекционерът на Гана Милован Райевац, след като неговият отбор отпадна от Световното първенство от Уругвай след изпълнение на дузпи.

На въпроса „Какво мислите за ръката на Суарес, който предотврати гол?", Милован Райевац отговори: „Не зная. . . В тези последни минути имаше дузпа, но бяхме без късмет. Днес ни липсваше късмет. Но аз се чувствам горд, постигнахме важен резултат. Целият континент ни подкрепяше и не заслужавахме да загубим така".

Запитан дали ще продължи като работата си като селекционер на Гана, сръбският треньор отговори: „Ние сме много горди от това, което нашият отбор направи през последните две години. Този отбор има голямо бъдеще с тези много добри млади играчи. Дали ще остана селекционер? Ще видим, ще говорим, но сега не искам да говоря.”