Бившият защитник на Левски Юсеф Рабех изглежда е на път да възроди позападналата си кариерата.

Когато дойде на Герена, Рабех бе смятан за изключителен талант и показа това в първите си мачове със синята фланелка, но след това започна да залага повече на алкохола отколкото на тренировките.

В крайна сметка мароканският централен бранител бе тактично разкаран от софийския тим в началото на 2010 година, след като се замеси в редица скандали, свързани със запои, катастрофи, проститутки и побой на таксиджия.

След това Юсеф Рабех се прибра в родината си Мароко и облече екипа на Могреб Тетуан. След някои добри изяви защитникът си осигури трансфер в мароканския вицешампион Уидад Казабланка (УАК).

Тимът от Казабланка има сериозни амбиции както в мароканския шампионат, така и в клубните турнири на Африка, където участва.

Треньор на УАК е испанецът Бенито Флоро, който от 1992 до 1994 година бе наставник на Реал Мадрид и през 1993-а спечели Купата на Краля и Суперкупата на Испания. През кариерата си Флоро е водил още Виляреал, Майорка, Спортинг Хихон, Албасете, мексиканския Монтерей и еквадорския Барселона Гуаякил.