Младата звезда на ПСВ АЙндховен и холандския национален отбор Мемфис Депай е на крачка от трансфер в Манчестър Юнайтед. Според вестник "Дейли Мирър", тази сделка ще се осъществи в часовете след отварянето на трансферния прозорец. 

Мениджърът на "червените дяволи" Луис ван Гаал познава отлично качествата на младока от съвместния им престой при "лалетата" и сега ще опита да го отмъкне. Още повече, че от клуба му признаха, че раздялата през лятото е повече от сигурно, макар да не назоваха конкретния купувач. 

"Шансовете Мемфис да напусне са огромни, да не кажа 100%. Само като видите кои отбори го искат, ще разберете защо не можем да го задържим. Говорим за едни от най-силните в Европа."

"За неговото добро ще е да остане при нас още поне един сезон и да натрупа ценен опит. Но съм работил в големи европейски клубове и знам, че няма как да го задържим и вероятно ще го продадем."

"Винаги е тежко, когато сам произведеш футболист от световна класа и впоследствие трябва да го продадеш, но пък това е и признание за академията ни, че произвежда таланти", сподели спортният директор на ПСВ Марсел Брандс.